Bouwkundig tekenwerk & Cinema 4D


Wij kunnen als één van de weinige aannemers in eigen beheer zorgen voor complete bouwtekeningen, schetsontwerpen maar ook 3D ontwerpen, herbestemmingontwerpen, kozijntekeningen, detailtekeningen etc.

Tevens kunnen wij met ons Cad 3D programma oppervlakte berekeningen doen voor bijvoorbeeld de bepaling van netto huuroppervlaktes, gebruiksoppervlakten en overige oppervlakte bepalingen die nodig kunnen zijn voor het bouwbesluit. Dit alles doen wij middels het bekende Cad tekenprogramma Allplan, welke bij vele architecten in gebruik is maar ook tegenwoordig gebruikt wordt op hoge scholen. Indien u bestaande tekeningen al heeft op Cad basis kunnen wij deze ook inlezen zodat er kosten bespaard kunnen worden op het intekenen van oude situaties.

Een 3D ontwerp van een schuur dat is nabewerkt in Cinema 4D.

Voordeel van het programma is dat wij op fotobasis een indruk kunnen geven van de nieuwe of gewijzigde situatie. Hierbij is het mogelijk om zowel uitwendig als inwendig een beeld te krijgen. Voor vele mensen is dit een ideale oplossing omdat men in detail kan zien hoe het er inwendige uit komt te zien. Ook is het zelfs mogelijk om in een 'camera opname' een wandeling door het ontwerp te maken. Sinds kort kan dit ook via Cinema 4D.
Alle aanzichten kunnen vanuit verschillende perspectieven in en uitwendig bekeken worden.

Een bouwkundige tekening van een bedrijfspand in 3D aanzicht.

Een 3D weergave van een huis in Allplan.

Dit alles kan ook via e-mail worden verstuurt. Het is zelfs voor u mogelijk om via speciale viewers op uw eigen computer de tekeningen te bekijken voordat deze afgedrukt worden.