Nieuw/Verbouw & Onderhoud


Naast onze hoofdzakelijke activiteiten in de kleinbouw zoals aanbouwen, dakopbouwen, dakkapellen verbouwingen binnenshuis (keukens/badkamers/toiletten /woonkamers/zolders) verzorgen wij ook activiteiten op het gebied van nieuwbouw.

Wij verzorgen verbouwingen en onderhoud bij diverse bedrijven, particulieren, stichtingen en verenigingen van huiseigenaren, artsenpraktijken, kapperszaken, maar ook het maken van vuurwerk bunkers.
Het maken van kasten, balies, tafels en vitrines behoren tot onze werkzaamheden.
Meubels maken wij ook op verzoek in steigerdelen in "white wash look" .

De gerestaureerde voorgevel met speciaal vormgegeven deuren.

Een uitbouw aan een woonhuis.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het vervangen van kozijnen, en op de hedendaagse tendens ingespeeld voor het plaatsen van puien met openslaande deuren in achtergevels.
Hierbij worden vaak oude schuifpuien van aluminium in verband met koude straling vervangen door houten Meranti kozijnen maar ook in kunststof verrichten wij activiteiten.

Het verplaatsen en of vervangen van bestaande radiatoren behoren hierbij tot onze werkzaamheden. Zelfs hebben wij in samenwerking met onze timmerfabriek een model ontworpen voor het vervangen van stalen binnendeurkozijnen in houten kozijnen. Dit komt veelal voor bij nieuwbouw woningen waar men is uitgekeken op de stalen kozijnen en weer mooie houten kozijnen in de woonkamer wil, die dan vaak voorzien worden van mooie design deuren.

Een twee-onder-één-kap woning met rieten dak.

Een uitbouw aan een woonhuis.

Bij het onderhoud van woningen, bedrijfspanden en kantoren verrichten wij werkzaamheden zoals het vervangen van kozijnen, ramen, deuren en glas, (systeem)plafonds, het maken van wandopeningen etc. Maar ook het aanbrengen van veiligheidsvoorzieningen voor verzekeringseisen, zoals extra veiligheids bijzetsloten of driepuntsluitingen.

Ook het verzorgen van specifieke Brandweereisen zoals bijvoorbeeld vluchtroute deuren in juiste draairichting maken of brandcompartimenten aanpassen, maar ook het aanpassen van vluchtdeuren met panieksluitingen, rolstoelopgangen etc.

Het vervangen van vloeren, goten, boeidelen, pannendaken, bitumendaken en schoorstenen behoort tot onze werkzaamheden. Het aanpassen of maken van funderingswerken waarbij veelal gebruikt wordt gemaakt van stalen buispalen.

Bij al deze werkzaamheden worden ook het elektra- loodgieter- tegel- en stukadoorswerk in ons pakket opgenomen.